Новини

«Баба лежить, башка прострілена, стрельнув ще раз»: рашисти впритул розстрілюють українок, – аудіо

З’являються нові свідчення звірств окупантів стосовно мирного населення. Рашисти зізнаються, що впритул розстрілюють українських жінок. Роблять це з особливим цинізмом, випускаючи по декілька куль навіть в бездиханні тіла своїх жертв.

СБУ опублікувала ще одну шокуючу перехоплену розмову російського окупанта з дружиною. Бесіда “подружжя” традиційно для росіян щедро пересипана грубою лайкою і моторошними подробицями.

Ось цей “герой”, який був мобілізований росіянами з так званої “ЛНР”, розповідає дружині про жорстоке вбивство його колегами українки: “…там баба лежит какая-то, …башка простреленная, лежит, дергается. В голове дырка… Позвали еще, он еще раз стрельнул, она еще лежит-дергается, он еще раз стрельнул… Все, говорю, ей пи*да”.

Як з’ясувалося, єдиною провиною жінки було те, що “…у нее, типа, брат в “Азове”, и она начала х*йню какую-то пороть”.

Вояк нібито обурюється поведінкою своїх співслуживців, але жодним чином не завадив цьому військовому злочину. Лише порадив хоч закопати вбиту.

“Ось як насправді виглядає російське “освобождение”! СБУ перехоплює подібні розмови загарбників і документує їхні злочини – щоб у подальшому жоден винний не залишився безкарним. Ми звільнимо нашу землю від цієї нечисті. А нелюди будуть покарані!” – обіцяють українські силовики.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.