Новини

Недоуки, які обожнюють горілку і наркотики: що відомо про окупантів, які громили і вбивали в Бородянці

Журналісти зібрали інформацію про декількох російських окупантів, які розгромили селище Бородянка, що на Київщині. Усі ідентифіковані загарбники є військовослужбовцями 234 десантно-штурмового полку РФ з міста Пскова.

Як з’ясувало “Слідство.Інфо”, більшість тих військових, які нищили Бородянку – не мають вищої освіти, люблять алкоголь, а також наркотики.

Один із них – 20-річний рядовий-гранатометник Павло Петров. Судячи з його соцмереж – обожнює спиртні напої і вживає наркотики, чим і активно хвалиться в Мережі.

Останнє фото загарбник оприлюднив в соцмережі 10 квітня, ймовірно, воно було зроблене в Україні.

Наступний загарбник – заступник командира взводу і командир бойової машини, 31-річний сержант Анатолій Возісов. Ймовірно, найдосвідченіший вояка зі списку. Возісов теж не обтяжував себе отриманням освіти. Він закінчив 11 класів і одразу ж пішов до армії, де досі служить за контрактом.

27-річний річний сержант Дмитро Горбунов, обіймає посаду командира бойової машини. Пішов до армії росіянин ще у 2014 році. Теж не має вищої освіти. Як і його колеги по зброї, відпочинок Горбунова нічим не відрізняється, він любить горілку і активно публікує фото з алкоголем у соцмережі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.