Новини

«Нехай служби прибирають»: чернівчанин відмовився зібрати сміття, яке розсипав біля альфатера

Молодий чернівчанин не захотів прибрати після себе сміття, відповівши, нехай, мовляв, прибирають служби.

Про це у спільноті Стопхам Буковина написала чернівчанка Олена Ткачук, пише molbuk.ua

“Молодий, охайний парубок з Роші (Горіхівська) дотягнув свій смітник до “Альфатера” , який був переповнений, і зверху висипав своє сміття, яке розсипалося ! На прохання прибрати за собою (до його візиту було чисто) він відповів, що нехай служби прибирають!” – розповіла жінка.

Вона додала, що інцидент трапився 9 квітня, якраз у день загальної толоки у Чернівцях.

“Йому потрібно було прибрати тільки за собою! У місті сьогодні толока, а на Роші і так зійде! В нас в місті багато гостей і на Роші теж! Хотілося б, щоб в цих людей ми залишилися в пам’яті як прекрасне, чисте, культурне місто!” – зазначила Олена Ткачук.

У коментарях чернівчани скаржаться, що схожих випадків, коли народ смітить і не прибирає за собою, доволі багато:

“На Вижницькій аналогічна картина і то постійно…те, що не поміщається в альфатер люди просто кидають біля нього… Стояв би той контейнер зі сміттям біля їхнього будинку, ніколи б таке точно не робили”.

Водночас люди зауважують, що на Роші є така проблема як переповнені смітники, тому що сміття вивозять рідше, ніж потрібно, а також не вистачає альфатерів:

“Йому треба було винести сміття, побачити, що повний альтфатер, вернутись додому, на наступний день зробити теж саме; а вкінці місяця отримати платіжку за вивіз сміття!!! На Роші недостатня кількість альтфатерів, влада не звертає увагу на це вже дуже багато років ! Спочатку наведіть лад, а потім судіть, чи носите це сміття додому ?”

Проте дехто з мешканців зумів вирішити цю проблему:

“У нас була проблема з сміттям, альфатери переповнені, всі поставили свої…і все, чистота, а вивозять в суботу кожен біля свого дому і забирає машина.Красота”.

“Треба,щоб кожен почав з себе: підписати договір на вивіз сміття з відповідними органами, вчасно сплачувати.Люди звикли ( викину десь там і платити не треба), тому смітники переповнені”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.