Новини

Зеленський закликав владу західних областей України максимально сприяти підприємцям-переселенцям

Президент України Володимир Зеленський закликав керівників західних областей України зробити все можливе для того, щоби підприємці, які переїхали сюди з зони бойових дій, продовжували розвивати бізнес.

Про це Зеленський сказав у своєму ранішньому відеозверненні.

“Зараз багато наших людей, які виїхали зі своїх міст, громад, можуть задуматися: а що ж далі, а де далі? У тому числі й українці за кордоном, та мешканці сходу, півночі, центру держави, які виїхали на захід України. І я прошу керівників тих регіонів, де немає загрози безпосередніх зіткнень із ворогом на землі, робити все можливе, щоби люди поверталися, працювали. Щоб економічні процеси перезапускалися і нормальне життя відновлювалося настільки, наскільки це дозволяє безпека”, – наголосив президент.

Він також зауважив, що це стосується всієї горизонталі місцевої влади: міських голів, депутатів, міських і обласних рад.

“Шукайте рішення для кожного району, області разом із урядом, з офісом президента, депутатами ВР. Працююча економіка – це так само важливо, як і наша хоробра армія. Ми маємо зробити все, щоби по максимуму відновити роботу вітчизняних підприємств, торговельну діяльність, реанімувати малий та середній бізнеси на всій території України, де це безпечно і можливо працювати”, – сказав Зеленський.

Він додав, що економіка – це також фронт, на якому Україна бореться за свою незалежність та свободу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.