Новини

Бейбі-бокс з чоловіком та замаскований під дружину киянин: невдалі спроби перетину кордону на Буковині

З початку війни в Україні в країну з-за кордону повернулося понад 550 тисяч наших співвітчизників. Більшість із них – чоловіки. Однак поки що одні повертаються, щоб стати до лав добровольців, інші шукають способи втекти за кордон.

У Держприкордонслужби України склали топ-7 випадків найоригінальніших спроб перетнути кордон.

До пункту пропуску “Орлівка” (Одеська область) під’їхала машина швидкої допомоги. У її салоні знаходився чоловік, який стверджує, що він хворий. Щоб виїхати з країни, чоловік викликав швидку з Болгарії до Києва.

На Закарпатті, у пункті пропуску “Ужгород” батько та син видавали себе за багатодітних. Вони намагалися потрапити до Словаччини з 5 фальшивими свідоцтвами про народження дітей.

У пункті пропуску “Орлівка” (Одеська область) чоловік, щоб потрапити до Румунії, сховався під сидінням легкової машини.

На Закарпатті, у пункті пропуску “Малий Березний” чоловік надав свідоцтво про смерть дружини та переконував, що сам виховує двох синів. Прикордонники встановили, що бланк свідоцтва та печатка є фальшивими.

У пункті пропуску “Порубне” (Чернівецька область) увагу прикордонників привернула жінка з дитиною. Під час огляду виявилося, що жінка є вправно замаскованим чоловіком. Це був мешканець Києва, який намагався перетнути кордон за паспортом дружини у жіночому одязі, гримі та перуці.

У пункті пропуску “Могилів-Подільський” (Вінницька область) мешканець Луганської області надав прикордонникам військовий квиток із позначкою, що він комісований через “важкі пологи”.

У пункті пропуску “Росошани” (Буковина) на кордоні з Молдовою прикордонники виявили бейбі-бокс із дорослим чоловіком. Добре замаскованого зверху памперсами та повзунками чоловіка перевозила дружина.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.