Новини

«Не будуємо плани, а просто живемо»: чоловік, який приїхав із небезпечних Сум, працює у ЧТУ

У Чернівецькому тролейбусному управлінні почав працювати вимушений переселенець із міста Суми Сергій Малюк. Чоловік вже тиждень працює слюсарем на підприємстві.

Про це повідмляє ЧТУ.

Разом із родиною чоловік виїхав із міста зеленим коридором. Бомбардування рідних Сум, жахливі наслідки обстрілів міста, кожен день в укритті – все це довелося їм пережити.

У тролейбусному управлінні Сергій Малюк працює слюсарем у цеху з ремонту рухомого складу. Він – слюсар 5-го розряду.

“Із Сум ми на власному авто їхали три доби. Спочатку приїхали у Хмельницький, потім вирішили їхати у Чернівці. Ми перший раз у вашому місті. Спочатку ночували у Лужанах. А потім, коли я знайшов роботу у ЧТУ, переїхали у Чернівці. Живемо в одному із гуртожитків в місті, там чисто і охайно”,- розповідає пан Сергій.
Сергій пройшов на підприємстві стажування, мав співбесіду з керівництвом. Каже, складнощів ніяких немає, адже роботу свою добре знає.

“Дуже гарні і добрі люди у вас. Колектив хороший, підказують, допомагають. Яя радий, що мене тут так прийняли. Наш будинок у Сумах стоїть, але що буде завтра – ніхто не знає. Майже всі мої знайомі із Сум виїхали. Тому не будуємо плани, а просто живемо”, – додає пан Сергій.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.