Новини

«Моя особиста ініціатива»: правоохоронець запропонував себе російським окупантам в обмін на життя дітей в Маріуполі

Колишній заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін запропонував себе російським окупантам в обмін на можливість вивести дітей з Маріуполя, який знаходиться в облозі.

На своїй сторінці у Facebook він звернувся до російських загарбників із проханням впустити його в обложене місто для збору дітей та організації їхнього вивезення.

За його словами, йому потрібно три дні в Маріуполі, а на останньому блокпосту під час проїзду назад із дітьми він здасться в полон.

“Я – генерал поліції, який безпосередньо з 2014 до 2018 роки організовував протидію проти вас на Донеччині. Я включений до ваших санкційних списків. Я перебуваю у вашому розшуку. Ви організували замах на мене, щоб усунути”, – зазначив Аброськін.

Ексзаступник голови поліції також додав, що за його участі було вбито десятки російських загарбників, а тисячі їхніх посібників – затримано.

“Я саме той генерал, який, мабуть, найближчий до знаменитого полку Азов. Це моя особиста ініціатива. Моє життя належить мені одному і я його пропоную в обмін на життя дітей, які ще залишаються в Маріуполі”, – резюмував Аброськін.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.