Новини

Як уникнути штрафу понад 9 тисяч гривень: у «Чернівціводоканалі» останні дні «амністії» за самовільне підключення до мереж

У Чернівцях останні дні, коли можна узаконити самовільне підключення до водопровідних мереж. Якщо це зробити ще 24 і 25 березня, то вдасться уникнути штрафу.

Про це розповіла начальниця Центру сервісного обслуговування споживачів “Чернівціводоканалу” Оксана Побєда.

“Якщо у людей не вистачає необхідних документів або їх взагалі немає, ми укладаємо з ними тимчасовий договір без цього. Також споживачам вдасться уникнути штрафу, який можуть нарахувати у разі виявлення, а це сума від 9 тисяч гривень”, – каже Оксана Побєда.

“Амністія” тривала майже місяць і деякі чернівчани скористалися такою можливістю.

Чернівчанин Максим наважився узаконити самовільну врізку до мереж водоканалу. Оскільки він скористався програмою “Амністія”, то уникнув проблем та штрафів.

“Думав, буде багато проблем. Але прийшов, мені все пояснили та навіть допомогли з оформленням документів”, – розповідає Максим.

Програмою можна скористатися, якщо ви самовільно під’єдналися до міських мереж. Вона діятиме до 25 березня. Опісля незаконні приєднання відрізатимуть без попередження. А на порушників накладатимуть штраф, який може сягнути від 9 до 400 тисяч гривень.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.