Новини

«Нехитрі фокуси»: Клічук відреагував на критику з боку голови ОДА

Чернівецький міський голова Роман Клічук відреагував на “наїзд” на нього з боку голови ОДА Сергія Осачука.

Про це йдеться у дописі мера на його сторінці у Facebook, пише molbuk.ua

Зокрема, на звинувачення Осачука щодо того, що ніхто з представників влади міста не прийшов на засідання обласної комісії ТЕБ та НС, Клічук написав, що нікого з них про це не попереджали.

“Місто лихоманить від ситуації з карантинними обмеженнями. Що ж ми бачимо? А бачимо ми відсутність логіки й небажання співпрацювати. Зібрати обласну комісію з ТЕБ та НС, не повідомити про це міську раду, а потім голосно кричати про те, що міська рада проігнорувала засідання – ось такі нехитрі фокуси показують громаді в будинку з левами”, – зазначив мер.

Клічук також повідомив про те, що міськрада дала дозвіл на роботу Калинівського ринку.

“Доки область демонструє відсутність конструктиву, місто поводить себе відповідально. Приміром, спільно з підприємцями проаналізувавши ситуацію, ми дійшли висновку, що не маємо права не відкрити Калинівський ринок. Разом з тим закликаю всіх бути свідомими! Дотримуйтесь дистанції, користуйтеся засобами індивідуального захисту та дезінфекції. Бережіть себе і своїх близьких”, – написав Клічук.

Як відомо, сьогодні вранці під приміщенням міськради відбувся пікет підприємців Калинівського ринку, які вимагали у міської ради послабити карантинні обмеження для бізнесу.

Пізніше до пікетувальників прийшов міський голова Роман Клічук, який повідомив, що завтра Калинівський ринок працюватиме.

А голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук обурився діями міського голови Чернівців Романа Клічука, який не прийшов на засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.