Новини

Киянку, яка тікаючи від війни народила двійню у Чернівцях виписали з лікарні

У Чернівецькому перинатальному центрі 7 березня народила двійню киянка Антоніна Стельмах, яка змушена була виїхати зі столиці через війну. Немовлят назвали – Денис та Аліса. Сьогодні, маму та двох діток виписали з перинатального центру.

Про це повідомила заступниця генерального директора Чернівецького перинатального центру Любов Годнюк на своїй сторінці у facebook.

За словами Годнюк, малята Денис та Аліса цілком здорові. А про Чернівці батьки будуть згадувати з любов’ю та повагою.

“Вони мужні, зворушливо – ніжні, добрі…Страшна війна вигнала їх з рідного дому і на останньому тижні вагітності під кулями і вибухами вони подолали виснажливу дорогу до Буковини з однією метою – побачити своїх таких бажаних двійнят. Чернівці назавжди стануть для них рідним містом, містом, де їх зустріли з любов‘ю, огорнули турботою. Сьогодні наші любимчики – кияни Аліса і Денис – здорові і щасливі виписані додому. Вітаємо позитивних і надзвичайно чуйних Батьків Антоніну і Володимира! Такі дні закарбовуються у пам‘яті назавжди і люди, які були поруч назавжди стають рідними! Я вірю, що скоро щаслива родина повернеться до Києва! Я вірю, що ми переможемо, все подолаємо і ніколи не забудемо цих днів!”, – написала Любов Годнюк.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.