Новини

Волонтери з Румунії привезли для собак, яких господарі покинули у Чернівцях, понад півтори тисячі кг корму

На Буковину щодня прибувають сотні вимушених переселенців, і багато з них привозять із собою домашніх улюбленців. Тваринам часто не вистачає корму. Тож допомагають волонтери з Румунії.

Про це йдеться на фб-сторінці Небайдужі Че, пише molbuk.ua

Вони привозять корм, а також забирають тварин для прилаштування.

“З перших днів війни на кордоні поблизу Чернівців цілодобово чергують волонтери зоозахисної організації Casa lui Patrocle – Animal Rescue – з Румунії, надають допомогу власникам з тваринами, оформляють необхідні документи, і забирають для прилаштування собак, котів і навіть коней, яких не в силах власники утримувати”, – йдеться у дописі.

Цього разу румунські волонтери привезли понад півтори тисячі кг корму для собак.

“А тепер ці люди з великим серцем, яких очолює Roxana Ciornei, привезли допомогу в Чернівці, 1600 кг корму для собак: половину – в МКП “Центр стерилізації тварин” (здійснити закупку кормів та ліків там зараз не можуть), та половину – для волонтерів, які опікуються тваринами, в тому числі і тими, яких власники покинули в Чернівцях. А ще забрали для прилаштування в Румунії двох собак з центру стерилізації”, – зазначають на сторінці Небайдужі Че.

“Це був такий перший візит-знайомство. Сподіваємось, що найближчим часом такі візити стануть постійними і наступну допомогу ми вже направимо в інші міста України, де це вкрай потрібно, та передамо для прилаштування за кордоном собак і кішок”, – пишуть чернівецькі зоозахисники.

Раніше повідомлялося, що депутат Чернівецької міськради прихистив у себе кішку породи мейн-кун, яку врятували небайдужі, вивізши з обстріляного Харкова.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.