Новини

«Ніколи не забуду той проклятий день»: переселенка з Харкова розповіла, як потрапила до Чернівців

У центрі Чернівців по вулиці Емінеску, 2 працює відділення центру для переселенців.

Наразі тут ажіотаж, передає кореспондентка molbuk.ua.

Вимушені переселенці приїхали з різних куточків України. Тут їх надають допомогу та посиляють до гуртожитків, якщо потрібні дитячі суміші, підгузки або ж речі першої необхідності переселенців направляють до волонтерів. Пан Іван приїхав до Чернівців із Харкова.

“Я приїхав не сам, а з дружиною, двома дітками та старенькою мамою. Ніколи не думав, що колись залишуся буз даху над головою. Я ніколи нікому не побажаю стати переселенцем, бо це дуже страшно… Чуже місто, все чуже, в перервах, коли вдається заснути увізні бачу рідний, мирний Харків”, – каже чоловік.

67-річна пенсіонерка пані Любов також із Харкова, жінка прийшла до центру переселенців для того, щоби подякувати працівникам.

“Я щиро дякую чернівчанам, які тут хороші люди. Привітні, розкажуть підкажуть… Я приїхала сама, моя невістка разом з двома маленькими онуками поїхали за кордон, що з ними, де вони, чи живі, чи не голодні я не знаю… Бо вже чотири дні вони до мене не телефонують. Що з сином також не знаю, йому 35 років у перші дні бомбардування тих варварів зібрав наплічний рюкзак і пішов… Обійняв міцно-міцно, я ніколи не забуду той проклятий день. Мені 67… Я у чужому місті, без дітей, без онуків”, – каже жінка.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.