Новини

«Якби застосованих санкцій проти РФ було достатньо, то вторгнення вже б припинилось», – Зеленський

Володимир Зеленський вважає, що наразі у світі недостатньо тиснуть на Російську Федерацію, оскільки обстріли українських земель продовжуються.

Про це Зеленський сказав в інтерв’ю DIE ZEIT, пише УП.

“Якби застосованих санкцій було достатньо, то вторгнення вже б припинилось. Російську нафту і нафтопродукти все ще купують. Західні корпорації все ще залишаються на російському ринку, прикриваючись різними відмовками. Так, є моральні компанії, які пішли, і ми вдячні їм за це. Але є гіганти бізнесу, які поки що вибирають криваві гроші. Потрібно бути моральними усім. І ще посилювати санкції проти Росії за це неспровоковане і жорстоке вторгнення, яке нагадує найгірші часи Другої світової війни”, – сказав президент.

Зеленський вважає, що проти російських окупантів недостатньо санкцій щодо нафти та газу.

“Якщо говорити про санкції, то це передусім нафта, нафтопродукти і газ. Порти світу мають бути закритими для російських кораблів. Вантажні компанії повинні зупинити відправлення і прийом вантажів з Росії та в Росію. Не повинно бути виключень для російських банків у відключенні від SWIFTу. Це конкретні речі, які можна зробити”, – додав Зеленський.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.