Новини

Окупанти зосередили зусилля на розповсюдженні дезінформації: Генштаб ЗСУ прозвітував про ситуацію в Україні

Генштаб Збройних Сил України прозвітував про ситуацію щодо російського вторгнення станом на 18:00 10 березня. Сили оборони України дають гідну відсіч та стримують наступальну операцію рф на всіх напрямках, тож окупанти зосередили зусилля на розповсюдженні дезінформації та пропаганди.

Про це йдеться у повідомленні штабу.

Протягом 10 березня захисники України на Поліському та Волинському напрямках змусили противника відійти на невигідні для нього рубежі. На Сіверському напрямку звільнили населений пункт Бакланова Муравійка.

Оборонці Києва стійко утримують рубежі, охороняють об’єкти критичної інфраструктури міста.

За даними Генштабу, російських окупантів зупинили на всіх напрямках, противник зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці.

Наразі окупанти зосередили зусилля на розповсюдженні дезінформації та пропаганди по всіх наявних інформканалах. За допомогою кіберпідрозділів та федеральних ЗМІ вони активно поширюють дезінформацію щодо діяльності вищого воєнно-політичного керівництва України, створюють та розповсюджують фейки про прийняття керівництвом України умов рф, заклики до припинення вогню та складання зброї українськими військовими.

У Генштабі заявляють, що хоч російські окупанти, який перебувають на території України, ізольовані від об’єктивної інформації, відомості про реальний стан речей до них все ж таки надходять.

“Серед військовослужбовців ширяться чутки про неспроможність міністерства оборони рф виплачувати грошове забезпечення через дії санкцій, що своєю чергою деморалізує особовий склад окупаційних підрозділів. В районі населеного пункту Шестовиця Чернігівської області окупанти шукають спосіб здатися в полон”, ㅡ йдеться у повідомленні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.