Новини

Дівам – багато заборон, а Близнюкам – любовну приємність: Гороскоп на 9 березня

Знаку Зодіаку Близнюки гороскоп на 9 березня 2021 року та 26 місячний день – це вівторок, спрогнозував несподівану любовну приємність.

Тельцям у другій половині дня загрожують нещасні випадки, пише Главред.

Ще одному зодіакальному представнику – Діві – прогнозується багато заборон. Зокрема, Дівам заборонено підписувати документи.

Астропрогноз для представників водної стихії на 26 місячний день

Гороскоп на 9 березня 2021 року – Скорпіон

Ви зможете без надмірних зусиль завершить справи. Щоб домогтися успіху, потрібно буде просто “увімкнути” якості, які у вас є – це старанність та сумлінність. Якщо у вас щось попросять, не кажіть “ні”.

Гороскоп на завтра – Рак
Підпускайте до себе лише тих людей, які цього гідні. Ваша впевненість зросте, оскільки вас скрізь будуть помічати. У першій половині дня постарайтеся якомога більше часу провести на природі, а у другій – максимально довго побути з рідними.

Гороскоп на 9 березня 2021 – Риби

Можливо, доведеться робити понаднормово, а через це на особистому фронті можуть виникнути проблеми. Не варто вирушати у подорожі, переїжджати чи змінювати сімейний стан.

Астропрогноз для представників земної стихії на 26 місячний день

Гороскоп на 9 березня 2021 року – Козеріг

Є загроза грошових втрат, можливо, доведеться на щось терміново витратитися. Можуть прилетіти нехороші новини щодо роботи чи рідних. Чоловікам може бути несолодко.

Гороскоп на завтра – Телець

До обіду у вас буде навіть забагато життєвих сил, Якщо щось планували – час це втілювати у життя. Після обіду варто бути обережними – є загроза травм та нещасть. Не пийте багато алкоголю.

Гороскоп на 9 березня 2021 – Діва

Виконуйте те, про що вас попросять. Не будьте агресивні. Протипоказаний ризик, швидка їзда та рубання дерев. Також не можна ставити підписи під документами, міняти місцями меблі та рвати квіти. Найкраще рішення – побути у колі близьких.

Астропрогноз для представників вогняної стихії на 26 місячний день

Гороскоп на 9 березня 2021 року – Стрілець

Можливо, ви не зможете впоратися з проблемами на любовному фронті, які несподівано “намалювалися”. Якщо будете намагатися повісити на когось свої проколи й скаржитися на долю – не досягнете просування вперед.

Гороскоп на завтра – Овен

Вранці може втілитися у життя віщий сон. В особистому житті можливий конфлікт чи прокол. Краще відмовитися від важливих ділових кроків, наприклад, від підписання паперів та від зустрічей, оскільки є загроза проколів та грошових втрат.

Гороскоп на 9 березня 2021 – Лев

Можливо, доведеться розбиратися з багатьма справами. Через марноту та бажання всидіти на двох стільцях є загроза проколів та матеріальних втрат.

Астропрогноз для представників повітряної стихії на 26 місячний день

Гороскоп на 9 березня 2021 року – Водолій

Рівень життєвої енергії буде знижуватися, тому можуть пожвавитися старі хвороби. Відмовтеся від невиправданого ризику й не перевантажуйте себе. Постарайтеся залишити на своїх плечах мінімальну кількість обов’язків. Можна травмуватися електроприладами чи гострими предметами. Обережно переходьте вулиці.

Гороскоп на завтра – Близнюки

Можливо, ви зможете розв’язати проблеми, які несподівано виникли на любовному фронті. День нерайдужний для бізнесменів. Ваш гаманець може “схуднути” через ілюзії, помилки та схильність до потурання собі.

Гороскоп на 9 березня 2021 – Терези

Якщо будете потурати собі й припуститеся помилок – можете втратити гроші. Після обіду може підкачати здоров’я.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.