Новини

Тисячі загиблих жінок та дітей: голова Чернівецької облради до країн НАТО

Чернівецька обласна рада звернулась до лідерів США, Франції, Німеччини, Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, а також урядів та парламентів, послів та дипломатичних корпусів усіх держав НАТО з проханням закрити небо над Україною.

Про це повідомляє Чернівецька обласна воєнна адміністрація.

Зокрема, голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко, керівництво Чернівецької обласної ради та депутатський корпус звернулися до
Президента США ДЖОЗЕФА БАЙДЕНА, Президента Франції ЕМАНУЕЛЯ МАКРОНА, Канцлера Німеччини ОЛАФА ШОЛЬЦА, Прем’єр-міністра Великобританія БОРИСА ДЖОНСОНА, Генерального секретаря НАТО ЄНСА СТОЛТЕНБЕРГА, до урядів і парламентів країн-членів НАТО, до послів і дипломатичних корпусів усіх держав НАТО.

“Тисячі загиблих та поранених дітей, жінок, літніх людей… Зруйновані лікарні, школи, дитячі садки – та ціна, яку ми платимо щодня, захищаючи весь світ від божевільного диктатора з Росії! Зупиніть цей геноцид мирних українців! Закрийте небо над Україною! Підтримайте звернення України до НАТО про закриття неба! Діяти потрібно негайно!”, – сказав Бойко.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.