Новини

«Мажор» на BMW, який покатав на капоті двох пішоходів у Чернівцях подав на апеляцію: що вирішив суд

“Мажор” на BMW, який прокатав на капоті двох пішоходів у Чернівцях, подав на апеляцію до суду. Нагадаємо, що 22 лютого, Першотравневий районний суд Чернівців обрав хлопцеві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Однак хлопець вирішив, що таке рішення не є доцільним та подав на апеляцію.

Про це кореспондентці molbuk.ua родич постраждалих Денис Бринза.

За словами пана Дениса свідків та родичів не впустили до зали суду.

“Ми ввесь час стояли під дверима. Як стало відомо зі слів адвоката, прокуратура просила пом’якшити запобіжний захід у вигляді внесення застави. Однак суд не підтримав таке рішення”, – розповідає чоловік.

За даними головної редакторки телеканалу ТВА Юлії Стеранки, винуватець ДТП безсоромно прикривається війною.

“Сьогодні відбулась апеляція. Адвокат просив відпустити водія під заставу, яку “благородно” перерахують ЗСУ, та й, мовляв, водій є фахівцем у сфері ІТ, тож потрібен зараз для кібербезпеки!!!! Але найбільшим цинізмом була позиція прокурорки Марії Солонської, яка підтримала клопотання адвоката підозрюваного про зміну запобіжного заходу (хоча з її вуст мова йшла не про заставу, а про домашній арешт). На пояснення “чому”? практично дослівно повторила промову адвоката підозрюваного!!!! Навіть судді іронічно посміювалися з цього”, – написала пані Юлія на своїй сторінці у фейсбуці.

Втім, апеляція не задовольнила клопотання про зміну запобіжного заходу і молодий “мажор” залишиться за гратами СІЗО.
Додамо, що 48-річний чоловік, якого збив водій BMW, від отриманих численних травм помер у лікарні. Жінці необхідна операція.

Що відомо про інцидент

Першотравневий районний суд Чернівців сьогодні обрав хлопцеві запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Адвокат обвинуваченого просив суд відпустити хлопця під заставу.

У Чернівцях посеред ночі 25-річний водій BMW збив двох пішоходів і втік з місця пригоди. Внаслідок інциденту постраждало подружжя чернівчан, вони перебувають у лікарні у важкому стані.

Свідок інциденту, родич постраждалих Денис у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив, що ця пригода була навмисним наїздом на людей.

Але водій просто надавив на повний газ, зробивши “перегазовку” кілька разів. Я встиг відскочити, а позаду мене йшов Сергій, чоловік моєї сестри. Від удару авто Сергій відлетів на три метри вгору. А далі вони збили сестру і провезли її на капоті. Я цього навіть не встиг побачити. Вона лежала під машиною за 20 метрів від місця, де стався наїзд, вся голова була в крові”, – розповів він.

[b] ” ” [/b

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.