Новини

Депутатка з Чернівців зізналася, на чому намагається не економити

Депутатка Чернівецької міськради Наталія Фрунзе завжди вдягається “з голочки”. Ретельно підібрані костюми, штани або сукні ідеально сидять на стрункій фігурі. Образ доповнюють добротне взуття та сумочка.

Де, як та в що одягається, скільки готова викласти за річ, яка сподобалася, депутатка розповіла у публікації .

“Головне, щоби одяг був чистий, випрасуваний і личив мені, – переконана пані Наталія. – Це не обов’язково має бути щось ультрамодне. Подекуди замовляю костюми у кравчинь. Ще за часів Союзу, коли всі ходили в однаковому одязі, просила маму, щоби мені пошили щось оригінальне. Дуже люблю український стиль. У мене багато вишиванок. Замовляю їх в інтернеті в майстрині з Івано-Франківська”, – зазначає Наталія Фрунзе.

На Калинівський ринок не ходить, зізнається співрозмовниця. Натомість часто купує одяг через інтернет.

“Дуже багато речей улюблених марок Mango, Zara купую через інтернет. Виходить значно дешевше. Тут головне вгадати. Якщо у вас стандартний розмір, тоді простіше. А тим, у кого є певні особливості фігури, не раджу купувати одяг в мережі. Може не підійти”, – зауважує Н. Фрунзе.

Максимальна сума, яку пані Наталія може викласти за сукню або костюм, – до ста доларів.

“Більше точно не дам. Зазвичай замовляю за 500-600 гривень. Коли жила за кордоном, натрапляла на казкові знижки! Речі бренду Mango купувала за 5 євро! У нас також є знижки, але їх не порівняти із закордонними”.

Є речі, на яких не варто економити, переконана депутатка. Це взуття та сумочки.

“Взуття має бути якісним, шкіряним та зручним, щоби вистачило на багато років. А все решта залежить від настрою. Коли в мене “шопінг-настрій”, можу придбати якусь річ спонтанно. А потім думаю: навіщо я її купила? Хоча останнім часом заробітки відчутно впали, тому намагаюся економити”, – зізнається Наталія Фрунзе.

Раніше дизайнерка з Чернівців розповіла про сучасні модні тенденції.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.