Новини

“Щоб він здох”: харків’яни проклинають Путіна і готові захищати місто

Чернівчанка Ніна Василишина зараз проживає у Харкові.

Жінка запевнила, що не збирається покидати місто, пише molbuk.ua

– Хоча моя донька і троє внуків виїхали сьогодні автівкою до Львова. Минулу ніч ми провели всі у бомбосховищі, бо стріляли на околицях. Там нібито зруйнували лісопарк. У самому Харкові не зруйнований жоден будинок, ніхто з мирних мешканців не постраждав, – розповіла Ніна Дмитрівна.

– Харків’яни не чекають на Путіна. Дехто проклинає його до сьомого коліна і бажає йому смерті. Моя сусідка раніше підтримувала Путіна, казала, що він дуже розумна людина і ніколи не піде воювати з Україною. Тепер поміняла свою думку на протилежну: “Я ненавиджу його. Чому він прийшов сюди? Це українська земля. Я тут народилася, прожила все життя. Щоби він здох”. Другий мій сусід приїхав із Луганська, придбав тут квартиру. “Я тікав від Путіна, а він мене знову наздоганяє. Треба йти у військкомат, брати зброю в руки і захищатися”, – сказав.

За словами жінки, українські військові дають рішучу відсіч окупантам. “Жорстокі бої йдуть на околицях Харкова. Особливо жарко було минулої ночі. Кажуть, що тоді загинула майже тисяча росіян. Багато містян виїхало, але багато і залишилося. Люди дуже довіряють українським військовим і переконані, що вони не здадуть місто”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.