Новини

Стало відомо, хто в Чернівцях пригощає 12 000 чашками кави та долає 26 «марафонів» на рік*

Якщо братися за щось, то потрібно робити це майстерно, переконані в Dnipro-M. Адже саме в цій мережі майстерності один салон щороку пригощає гостей понад 12 тисячами чашечок кави. На що ще здатен салон інструментів та садово-паркової техніки? Разом з його продавцями ми зробили нетипові розрахунки, які вас здивують.

Що таке салон майстерності Dnipro-M

Майстерність – це вкладати у свою працю частинку себе, прагнути досконалості в усьому, що робиш, з любов’ю та завзяттям створювати щось для інших людей. Тому салон майстерності Dnipro-M – це місце з особливою атмосферою, де завжди допоможуть підібрати необхідну техніку, дадуть професійні поради, підтримають дружню розмову та пригостять запашною кавою.

ТОП фактів про салон майстерності у Чернівцях:

● Щомісяця в салоні клієнтів пригощають 45 літрами кави. Звичайно, влітку цей запашний напій п’ють менше, але продавці кажуть, що протягом року гості смакують 500 літрами кави. Це близько 12 000 чашок!

● Спілкування – завжди щось цікаве та несподіване. Команда порахувала, що кожного дня під час живих розмов або телефонних дзвінків продавці дізнаються принаймні 3 цікавинки, незвичайні історії або досвіди. А це близько 90 історій від покупців щомісяця та 1000 на рік!

● Наше життя неможливо уявити без гумору. Якби в салоні стояв лічильник, то, як кажуть продавці, він би стабільно нарахував 50 жартів на місяць!

● Щодня на роботі продавець долає від 5 кілометрів. Це й обслуговування покупців, і прийом товару, походи на склад та назад, викладка інструментів на вулиці. Продавці кажуть, що в найбільш активні дні трекер показує до 15 кілометрів руху. Виходить, що один продавець за рік долає понад 1100 кілометрів, тобто 26 марафонських дистанцій!

● Досвідчений продавець тримає в пам’яті близько 800 характеристик та особливостей різних інструментів, які є в салоні. Це в середньому по 3-5 на кожну модель.

● Що продавець може зробити навіть із заплющеними очима? У команді розповіли, що зможуть на автоматі знайти потрібний інструмент на складі, розпакувати або запакувати його, встановити акумулятори, поставити оснастку на шуруповерт або перфоратор, встановити круг на болгарку, навіть провести екскурсію салоном!

● Щоб бути справжніми профі, продавці проходять 25 онлайн та офлайн тренінгів щороку, а керуючі ще більше – близько 35.

● Якщо порахувати, скільки людей звертаються до команди салону майстерності щомісяця, вийде, що всі продавці та майстер допомагають понад 1200 клієнтам. Це може бути не тільки продаж інструментів або сервісне обслуговування, а й корисна консультація або відповідь на питання, вчасна порада.

Завітати до салонів майстерності Dnipro-M у Чернівцях, вибрати собі інструменти й на власні очі переконатися у всьому, що ми розповіли, можна за адресами:

просп. Незалежності, 127
вул. Калинівська, 13 (ринок “Добробут”, магазин 3)
вул. Рилєєва, 9
Калинівський ринок, ТЦ “Добробут”, сектор 3, ряд 1, магазин №5
вул. Головна, 27
вул. Руська, 219-Е

Dnipro-M – це бренд з українською душею, який з 2011 року створює електроінструменти для будівництва та ремонту, ручний інструмент та садово-паркову техніку. Мережа майстерності Dnipro-M стрімко росте: якщо у 2019 році в Україні працювали 73 салони, то на початку 2022 року їх кількість перевищила 400 у понад 190 містах, а клієнтами мережі стали 1,5 млн осіб.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.