Новини

Голова Чернівецької ОДА щоранку виходитиме на брифінги

Голова Чернівецької ОДА щоранку виходитиме на брифінги.

Про це Сергій Осачук повідомив під час термінового брифінгу у зв’язку з запровадженням надзвичайного стану на території України, пише molbuk.ua

Посадовець закликав буковинців не вірити фейкам і користуватися інформацією з офіційних джерел.

“Закликаємо протидіяти фейкам, дезінформації, яка зараз набирає обертів. Ми свідомі, що війна ведетьсяя на різних площинах і агресія в інформаційному середовищі є надзвичайно активною сьогодні. Тому перш ніж легко довіряти будь-яким новинам з усіх джерел, різних соцмереж, різним експертам, приватним особам, закликаю вас, буковинці, чітко розуміти походження цієї інформації і насамперед довіряти інформації з офіційних джерел. Ми вас закликаємо відстежувати щодня інтернет-ресурси, сайти ОДА, в різних соцмережах, де ми представлені, а також фб-сторінку голови ОДА”, – наголосив Осачук.

Він додав, що для оперативного інформування буковинців щодня влаштовуватимуть брифінги.

“В умовах надзвичайного стану у нас на постійній основі діє оперативний штаб, і ми будемо щодня о 10-ій годині ранку виходити на брифінги, інформувати буковинців про основні важливі події, рішення, для того, щоби наша взаємодія була ефективною для забезпечення функціонування нормального життя на території України та області”, – сказав голова ОДА.

Раніше Сергій Осачук розповів, що означатиме впровадження надзвичайного стану для буковинців.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.