Новини

Взяв аванс за надгробний пам’ятник і зник: на Буковині чоловіка судитимуть за шахрайство

У Чернівцях 27-річний житель Тернопільської області вкрав гроші з магазину ритуальних послуг.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Дізнавачі поліції Буковини скерували до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо жителя Тернопільської області.

Чоловіку інкримінують привласнення шахрайським шляхом чотирьох тисяч гривень. За скоєне порушнику загрожує до двох  років обмеження волі.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що на початку лютого цього року 27-річний житель Тернопільської області стажувався на посаді касира в магазині ритуальних послуг у Чернівцях. Чоловік отримав аванс від клієнтки за виготовлення надгробного пам’ятника та попередив свого роботодавця, що придбає за ці кошти обігрівач у магазин. Після цього тернопільчанин забрав з каси чотири тисячі гривень та не повернувся на своє робоче місце.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу порушника та його місцезнаходження. Після скоєного чоловік поїхав до Заліщиків, де намагався переховуватися від поліцейських.

Правоохоронці зібрали достатню кількість протиправної діяльності тернопільчанина та за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури скерували обвинувальний акт до Першотравневого районного суду для розгляду.

Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу
України.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.