Новини

Ще одну область відправили в “червону” карантинну зону

Від початку доби понеділка, 8 березня, Закарпатська область опиниться в “червоній” карантинній зоні через стрімке поширення коронавірусу COVID-19.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, пише ТСН.

“Сьогодні (6 березня – ред.) відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити від 00 години 00 хвилин 08 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області та застосувати на території Закарпатської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “червоний” рівня епідемічної небезпеки”, – зазначив Немчінов.

Нагадаємо, у п’ятницю, 5 березня, у Закарпатській області регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення щодо введення лише в окремих населених пунктах регіону, де склалася неблагополучна епідемічна ситуація, додаткових карантинних обмежень. Це пов’язано із критичною ситуацією, яка склалася через поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.