Новини

Нацвідбір на Євробачення 2022: де дивитися та як проголосувати за улюбленого виконавця

12 лютого під час фіналу Національного відбору на конкурс Євробачення-2022 члени журі спільно з глядачами оберуть представника від України.

Результати голосування Нацвідбору будуть залежати на 50% від голосів глядачів і на 50% від рішення журі (50%).

Результати підсумують, після чого визначать переможця. У випадку, якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то перевагу матиме той, хто отримав більше балів від глядачів.

У прямому ефірі ведучі оголосять початок голосування, після чого глядачі зможуть проголосувати за свого фаворита, надіславши платне SMS-повідомлення з кодом учасника на номер 7576. Його оголосять під час прямої трансляції в ефірі (також він з’явиться на екрані).

Код учасника відповідає його порядковому номеру під час виступу у фіналі Нацвідбору.

З одного номера можна проголосувати за кожного учасника не більше одного разу. За всі подальші повідомлення за одного учасника зніматиметься плата, проте результат голосування не будуть враховувати. Після голосування користувачам буде надіслано SMS-підтвердження про зарахування голосу.

Коди учасників Нацвідбору на Євробачення 2022:

Гурт Cloudless;

Michael Soul;

гурт Our Atlantic;

Barleben;

Kalush Orchestra;

Roxolana;

Wellboy;

Alina Pash.

Голосування журі буде відбуватися паралельно з голосуванням глядачів. Вони виставлятимуть учасникам бали від 1 до 8. Після оголошення ведучими про завершення голосування, результати голосування глядачів сформуються у відсотковому співвідношенні голосів, що в сукупності становить 100%, із подальшою конвертацією відсотків у бали від 1 до 8.

Де дивитися:

Телебачення:

Тільки телеканал “UA: Перший”.

Радіо:

Радіо “Промінь”

Інтернет:

Сайт “UA: Першого”

Мобільний додаток suspilne.tv

Ютуб-канал “Суспільне Євробачення”

Сторінки у фейсбуку “Суспільне Євробачення”, “UA: Перший” і “Суспільне мовлення”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.