Новини

Грузинський «злодій у законі» отримав три українські паспорти, один з них – з «пропискою» в Чернівцях

48-річний уродженець Грузії Нодарі Асоян, відомий у статусі так званого злодія в законі на прізвисько “Нодар Руставський”, володіє щонайменше трьома паспортами громадянина України на установчі дані інших осіб.

Відповідні виписки з профайлів особистих карток “злодія” оприлюднив на своїй сторінці у Facebook екс-заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброскін.

За його словами, після внесення навесні 2021 року “Нодара Руставського” за №41 до переліку кримінальних елементів, щодо яких в Україні застосовано санкції, він залишив її територію.

Вважається, що після цього своєю резиденцією “злодій у законі” обрав грецьку частину Кіпру, але не залишає надій зробити тріумфальний камбек на Печерських пагорбах.

За словами Аброскіна, Нодарі Жоржикович “постійно шукає можливості для повернення” в Україну та відправляє своїх довірених осіб у владні установи з відповідними пропозиціями для вирішення свого питання.

На підтвердження своїх слів Аброськін виклав три особисті картки, на яких зображено фото “Нодара Руставського”.

Згідно з цими даними, 16 жовтня 2010 року він був документований паспортом з тризубом як уродженець міста Стаханов Олександр Шавдія, 25 травня 2011 року кримінальному генералу виписали паспорт на особу уродженця Євпаторії Михайла Дімітріуса, а 14 березня 2018 року – як уродженцю Чернівців Євгенію Лембрицькому.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.