Новини

27 нардепів зможуть отримати смартфон від Зеленського, серед них і буковинець

Фахівці громадської організації “ОПОРА” порахували, що 27 народних депутатів зможуть отримати смартфон в межах державної програми підтримки вакцинації проти COVID-19.

Про це йдеться на twitter-сторінці “ОПОРИ”. Як з’ясував molbuk.ua, отримати новий смартфон матиме можливість і нардеп з Буковини від політичної партії “ОПЗЖ” – Михайло Папієв.

“ОПОРА порахувала, що 27 депутатів Верховної Ради теоретично зможуть отримати такі смартфони, якщо, звісно, вже пройшли курс вакцинації. Серед них 26 депутатів – чоловіки, 1 жінка”? – йдеться у повідомленні.

В організації додали, що 12 з цих нардепів входять до фракції “ОПЗЖ”, семеро – до “ВО “Батьківщина”.

Ще по двоє – до фракції “Слуги народу” та до складу депутатських груп “Довіра” і “За майбутнє”. Один нардеп, який підпадає під умови програми, входить до складу фракції “Європейська солідарність”.

Як відомо, Зеленський 8 лютого, до другої річниці запуску додатку “Дія”, заявив, що держава безкоштовно надасть сучасний смартфон громадянам, які пройшли повний курс вакцинації проти COVID-19 (дві дози щеплення) та старші за 60 років.

Згідно з даними ЦВК, Михайло Папієв народився 1 жовтня 1960 року, отже, теж може розраховувати на новий смартфон від держави.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.