Новини

Про розставання з хлопцем та дружбу з Джастіном Бібером: вийшов фільм про Біллі Айліш

У прокаті та на сервісі Apple TV+ вийшов документальний фільм про відому американську співачку Біллі Айліш. Стрічка називається “Злегка розмитий світ” (інші варіанти перекладу назви – “Світ виглядає трохи розмито”, “Світ трохи розмитий”).

У фільмі розповідається про створення альбому “when we are fall asleep where do we go”, про гастрольний тур, зйомку кліпів, запис пісні до нового “Бонду”, про стосунки всередині сім’ї, розставання з хлопцем та дружбу з Джастіном Бібером, пише Уніан.

У стрічці зазначається, що успіх Біллі дещо змінив життя її родини. Тепер родичі супроводжують її на концертах по всьому світу, намагаючись допомогти їй “не знищити своє життя” і вберегти від травм.

Окрема сюжетна лінія – про розставання юної зірки з хлопцем Брендоном Квентіном Адамсом (репер 7: AMP) у 2019 році перед концертом в Нью-Йорку. До виходу фільму про їхні стосунки не було відомо нічого.

Повідомляється, що Айліш зустрічалася з Адамсом, ще коли їй було 16. У фільмі вони разом катаються на ковзанах, постійно телефонують та говорять один одному, що нудьгують. Однак, через деякий час, ці стосунки руйнуються.

“Ми просто хотіли різних речей”, – заявила Біллі.

Фільм про Біллі Айліш: що ще відомо

– Прем’єра фільму на Apple TV+ відбулася 26 лютого 2021 року.
– Режисером виступив Ар Джей Катлер (“Якщо я залишуся”).
– Стрічка розповідає про становлення Айлиш.
– У картині показані професійне та особисте життя юної зірки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.