Новини

Ходила містом п’яна та неохайна: поліція поскаржилася до суду на буковинку, раніше судиму 8 разів

Хотинський районний суд Чернівецької області ухвалив установити адміністративний нагляд терміном на 1 рік за буковинкою, яка була судима вже 8 разів, у тому числі й за тяжкий злочин.

Про це йдеться у відповідній постанові суду на сайті ЄДРСР, пише molbuk.ua

Суд, зокрема, розглянув подання представників поліції, в якому йшлося, що уродженка смт Красноїльськ колишнього Сторожинецького району, яка зараз проживає в Хотині, звільнившись восени 2019-го року з Чернівецького СІЗО, розгулювала Хотином п’яна, неохайно одягнена, ще й курила на зупинках громадського транспорту.

Жінку попередили, що відносно неї встановлять адміністративний нагляд, якщо далі так поводитиметься, про це не допомогло, і вона продовжувала з’являтися у такому вигляді у місті.

Тож урешті суд зробив висновок, що підсудна на шлях виправлення не стала, залишається небезпечною для суспільства та надалі продовжує антигромадську поведінку.

Тому над жінкою встановили адміністративний нагляд терміном на 1 рік, а також заборонили їй виходити з дому з 22:00 години вечора до 06:00 години ранку, за виключенням роботи в даний період часу.

Крім того, заборонили з`являтися в торгівельних точках, де продають спиртні напої на розлив (в кафе, ресторанах, барах, тощо), та виїзд в особистих справах за межі Дністровського району.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.