Новини

«Билися до останньої секунди»: як буковинці відреагували на поразку України в матчі з Росією

Буковинські користувачі соцмереж жваво обговорюють матч української збірної з футзалу в матчі з російською командою у Амстердамі. Нагадаємо, Україна сьогодні поступилась у грі з рахунком 3:2.

Колишній міський голова Чернівців Олексій Каспрук висловив вдячність українській команді за гру і висловив своє бачення ситуації з поразкою нашої збірної.

“Достойно. Це був історичний матч. Політичний матч… Для всього світу.

Моє резюме…

Російсько-бразильска команда об’єктивно більш досвідчена… В наших була воля до перемоги… Але це гра… тут вдача теж потрібна. Дякую нашим спортсменам. Перемоги ще попереду!”, – написав Каспрук.

Чернівецький ресторатор Роман Дрінь відвідує усі матчі збірної України з футболу. Цього разу чернівчанин поїхав до Амстердама, щоби вболівати за українську команду.

Світлини із поля, де відбулося протистояння збірних України та РФ, Роман Дрінь опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Інші користувачі соцмереж активно підтримують українських спортсменів, незважаючи на мінімальний програш:

“Гра гарна, але пенальті треба було забивати”.

“Приємно здивував хіт про вовку. Хороша гра!”.

“Спасибi хлопцям!!! Але таку збірну Росії треба було розгромно перемагати 5:2…Росія реально ніяка була і на перемогу не награла… У фіналі проти португальців або іспанців шансів не буде!”.

“Пишаємося збірною! Хлопці молодці, нефарт! Окрема подяка вболівальникам!”.

“Хлопці з двома серцями! Билися до останньої секунди!!! Так тримати!”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.