Новини

«Обганяв машину на шаленій швидкості»: село на Буковині шоковане звісткою про загибель юнака

У селі Банилів Вижницького району у страшній ДТП помер 24-річний мотоцикліст, а 14-річна водійка мопеда – отримала численні травми.

Як повідомив у коментарі molbuk.ua голова Банилівської громади Василь Соломко, хлопцеві було всього 24 роки, його звали Сергій.

За його словами, мотоцикліст мчав на шаленій швидкості, він отримав травми, які були несумісні з життям.

“Сергій на мотоциклі обганяв машину на шаленій швидкості, а на зустріч їхала вантажівка. Тоді він швидко повернув направо, звідки виїжджала 14-річна дівчинка на мопеді з магазину. Він намагався звернути, і вийшло, що в’їхав в неї. Сергій помер на місці, травми були не сумісні з життям, а дівчину відкинуло з мопеда. У неї також значні травми, її госпіталізували у Вижницьку лікарню у важкому стані. Знаю, що їй ще мають зробити рентген плеча, після чого планують перевозити у Чернівці в лікарню”, – розповів голова громади.

Сергій із гарної сім’ї, якихось поганих звичок чи хуліганства за ним місцеві не помічали.

“Хлопець із дуже гарної родини, батька його звати також Сергій. Вони тепер тільки будуються. Дуже добрі і позитивні люди. Та й про Сергія я нічого поганого не можу сказати, не був хуліганом, не мав поганих звичок”, – додав Василь Соломко.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.