Новини

Колишній головний комунальник Чернівців Бешлей претендує на посаду в Міністерстві оборони

Колишній керівник колишнього департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міськради, а нині депутат ЧМР Володимир Бешлей претендує на посаду заступника директора департаменту фінансів Міністерства оборони України.

Про це свідчить декларація на сайті НАЗК, опублікована вчора, 21 січня від Володимира Бешлея як кандидата на зазначену посаду, пише molbuk.ua

У декларації Володимир Бешлей вказав лише єдину нерухомість, – квартиру в Києві площею 34 м кв, та й то орендовану.

Натомість володіє автомобілем ЗАЗ 1102 1993-го року випуску за 35 тис грн. Авто Тоyota Camry 2013 року випуску записана на матері Валентині Бешлей.

У дружини Анастасії зате є придбаний у липні 2021 року MERCEDES-BENZ GLA 250 2017-го року випуску.

У 2021 році Бешлей отримав за основним місцем роботи у департаменті ЖКГ 71,6 тис грн та 58,2 тис грн страхових виплат у міському центрі зайнятості.

Його дружина заробила за основним місцем роботи у територіальному медичному об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Чернівецькій області 97,7 тис грн.

Володимир Бешлей зберігає готівкою 62 тис доларів, 400 тис грн, 6 тис євро. Його дружина має у готівці 38 тис доларів та 15 тис євро.

Володимира Бешлея двічі звільняли з посади директора департаменту ЖКГ: спочатку Олексій Каспрук у квітні 2020-го року, повернувшись на посаду міського голови. А потім, у лютому 2021-го року, новообраний мер Роман Клічук.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.