Новини

Повертайся працювати додому: Зеленський відреагував на звільнення Шевченка

Володимир Зеленський прокоментував звільнення Андрія Шевченка з італійського Дженоа. Той очолював тренерський штаб цього футбольного клубу з листопада 2021 року.

Про це пише пресслужба Володимира Зеленського.

Глава держави підтримав Шевченка. Він високо оцінив його тренерські здібності й запевнив, що ними захоплюються не лише в Україні, але й по всій Європі.

Політик підкреслив, що усі знають, на яку гру здатна команда під керівництвом Шевченка.

“Тому нехай це звільнення буде лише “перший клубний млинець нанівець” на початку великої кар’єри великого тренера”, – додав президент.

Зеленський наголосив, що найбільше Шевченка любять в Україні.

“Віримо – не зламаєшся, знаємо, що станеш іще кращим! І головне. Найсильніше тебе люблять в Україні. Тому повертайся працювати додому”, – підсумував Зеленський.

Відповідний допис український президент проілюстрував спільною фотографією із колишнім тренером збірної України з параду до Дня Незалежності. Тоді Зеленський вручив спортсмену орден князя Ярослава Мудрого п’ятого ступеня.

Раніше повідомлялося, що український футбольний тренер Андрій Шевченко звільнений з посади головного тренера італійського клубу “Дженоа”. Рішення прийнято на тлі незадовільних виступів у Серії А.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.