Новини

Через «Маланку-фест» на припаркованих авто у центрі Чернівців залишають попередження – фото

У Чернівцях співробітники поліції залишають повідомлення на автомобілях, припаркованих у центрі міста, в яких просять водіїв змінити місце стоянки на період проведення фестивалю “Маланка-фест”.

Про це чернівчани розповіли у телеграм-каналі “ХЧ”.

“З нагоди святкування фольклорно-етнографічного фестивалю Маланок, з 12.00 14.01.2022 року 19.00 15.12.2022 року вам необхідно змінити місце дислокації автомобіля на вулицях Поштовій, Чайковського, Заньковецької, Університетській, Штейнберга, Котляревського, Франка, площах Філармонії, Театральній, Соборній та Центральній”, – йдеться у цих повідомленнях.

Як перекриють центр Чернівців під час “Маланки-фесту”

Маршрут святкової ходи маланкарів відбудеться у центральній частині міста, а саме: площа Філармонії — вул. М.Заньковецької — вул. Університетська (на ділянці від вул. С. Бандери до вул. Й. Гете) — вул. Е.Штейнберга — площа Театральна — вул. І.Котляревського — площа Соборна — вул. І.Франка — площа Центральна — вул. Поштова — вул. П.Чайковського — вул. П. Ончула — вул. М. Бахрушина — вул. О. Поповича — площа Філармонії.

З 10 години ранку та до 19 години вечора 15 січня за вказаним маршрутом буде перекрито рух та заборонена стоянка транспортних засобів.

Згідно розпорядження Чернівецької міської ради від 12.01.2022 №16-р з 10:00 14 січня до 20:00 15 січня заборонено паркувати транспортні засоби на вищевказаних вулицях.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.