Новини

У Нацполіції відреагували на затримання у Чернівцях п’яного топ-офіцера: він у декретній відпустці

У Національній поліції України запевнили, що чинний керівник Одеського управління стратегічних розслідувань не причетний до скандалу у Чернівцях, а водій, якого у нетверезому стані затримували патрульні – В’ячеслав Єфтеній – перебуває у відпустці по догляду за дитиною.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, пише molbuk.ua

“У департаменті наголошують, що оприлюднена інформація у ЗМІ про те, що нібито 8 січня у Чернівцях патрульні поліцейські зупинили начальника одеського управління стратегічних розслідувань, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, не відповідає дійсності. Задля уникнення маніпуляцій та подальших інформаційних спекуляцій довкола даного інциденту, повідомляємо, що особа, про яку йдеться у повідомленнях ЗМІ – В’ячеслав Єфтеній – з 1 вересня 2021 року перебуває у відпустці по догляду за дитиною”, – йдеться у повідомленні.

“20 вересня 2021 року на посаду начальника управління стратегічних розслідувань в Одеській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції було призначено підполковника поліції Фролова Дениса Дмитровича. Відтак оприлюднена деякими ЗМІ інформація не відповідає дійсності”, – зазначається у дописі.

Водночас не повідомляється, чи проводитиме керівництво Нацполіції службові розслідування щодо В’ячеслава Єфтенія.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях патрульні зупинили елітний Mercedes G 63 AMG, за кермом якого перебував нетверезий топ-полісмен.

На опублікованому відео він спочатку намагався домовитися з поліцейськими, заявляв про своє звання та посаду, пропонував посадити дружину за кермо замість себе та заявив, що “країну всрали в гавно”. Водночас, він відмовився проходити тест на алкогольне сп’яніння. Йому виписали штрафи за перевищення швидкості та керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.