Новини

Адреналін за будь-якої погоди: 5 екстремальних розваг в Карпатах*

Коли повсякдення стає занадто прісним, хочеться додати життю яскравих барв. Особливо легко зробити це під час відпустки в Карпатах. Тут можна обрати екстремальні розваги, що дають змогу забути про повсякденну нудьгу та звільнитися від стресу. Проте не всі варіанти активного відпочинку доступні цілий рік. Розглянемо адреналінові атракції, насолодитися якими можна в будь-який сезон!

Політ на гелікоптері

Надзвичайна розвага, яка дасть змогу побачити знайомі гори з дуже несподіваного ракурсу. Для цього радимо оселитися неподалік Верховини, адже саме тут розташовано аеродром. Обрати комфортабельний готельний номер можна, наприклад, на сторінці starapravda.com.ua/rooms/. У кабіні гелікоптера можуть розміститися до 3 пасажирів. Ви здійсните захопливу подорож над Говерлою, Попом-Іваном, Хом’яком та іншими навколишніми горами. Політ триватиме майже годину!

Родельбан Speed fun

Всепогодна санна траса обов’язково додасть порцію адреналіну у вашу кров! Загальна довжина маршруту складає 1500 м, з яких 1000 м — спуск. Особливість атракції — у наявності гальмівної системи, яка дає змогу самостійно регулювати швидкість пересування. Це гарантує безпеку та комфортне катання загалом. Якщо попереду вас немає інших відвідувачів, можна не користуватися гальмами до самого фінішу! Тож для тих, хто бажає максимально повно насолодитися адреналіном, радимо відвідувати родельбан у години, коли там якнайменше туристів.

Стрибки з адреналінової башти

У Карпатах встановлено найвищу в Україні станцію для роуп-джампінгу. Максимальна позначка, з якої можна стрибнути, — 28 м. Це ідеальна розвага для прихильників екстремальних розваг! Кожного відвідувача надійно фіксують системою строп, пристібають еластичний канат та відправляють у вільне падіння з висоти дев’ятиповерхового будинку.

Політ на найдовшому тролеї

Ця атракція розташована в Буковелі та приваблює прихильників екстриму з усієї України. Довжина траси складає понад 1100 м, а перепад висот протягом подорожі досягає 190 м. Усю відстань ви подолаєте усього за 100 с. На додачу кожен гість має змогу записати швидкісний спуск на екшн-камеру, яку видадуть на місці. Хочеться спільних емоцій? Доступне катання в тандемі. Проте у цьому випадку загальна вага не повинна перевищувати 130 кг. Така розвага гарантовано запам’ятається надовго!

Канатна дорога Bike zip

Хочеться полоскотати собі нерви, проте не любите велику швидкість? Тоді саме час навідатися до канатної дороги Bike zip. Гостям атракції доведеться подолати більш ніж пів кілометра траси, яка проходить в 30 м над озером Молодості. Водночас пересуватися по натягнутій мотузці можна лише на спеціальному велосипеді. Така розвага потребує сталевих нервів та витримки.

Це далеко не повний перелік захопливих карпатських атракцій, адже до них можна сміливо додати сезонні пригоди. Так, з весни до осені можна стрибати з парашутом, сплавлятися по бурхливих річках, кататися на квадроциклах та велосипедних даунхіл-трасах. Взимку на вас чекають сноуборди й лижі в комплекті зі спусками різної складності, тюбінги та екстремальний сноу-парк!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.