Новини

У Чернівецькій ОДА відреагували на «карантинний» пікет: проситимуть уряд про компенсації

Керівництво Чернівецької обласної державної адміністрації звертатиметься до уряду з пропозицією щодо виплати компенсацій підприємцям, щодо яких діють карантинні обмеження у “червоній” зоні.

Як передає кореспондентка molbuk.ua, про це сьогодні під час пікету під ОДА повідомив перший заступник голови обладміністрації Богдан Ковалюк.

За його словами, ОДА звертатиметься до Кабміну, щоб урядовці передбачили виплату компенсацій представникам постраждалого від карантину бізнесу.

“Ввести карантинні обмеження комісією ТЕБ та НС було рекомендовано ще два тижні тому. Ситуація погіршилася тоді, коли невчасно закрили школи. За ці вихідні у Чернівецькій області рекордна госпіталізація. Ми будемо піднімати питання про компенсацію підприємцям на період “червоної” зони”, – сказав Ковалюк.

Раніше повідомлялося, що в Чернівцях під стінами ОДА сьогодні вранці розпочалась акція підприємців проти запровадження обмежень щодо бізнесу в “червоній” карантинній зоні.

Нагадаємо, від сьогодні Чернівецьку область віднесено до “червоної” зони карантинних обмежень. У “червоній” зоні діють жорсткі обмеження: заборонено роботу закладів харчування, розважальних закладів, ТРУ, кінотеатрів, театрів, закладів освіти (крім дитячих садків), спортзалів. Окрім того, в Чернівецькій області заборонено роботу всіх непродовольчих ринків.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.