Новини

«Так гарно грав на скрипці – музика брала за душу»: на Буковині село шоковане загибеллю в ДТП юного музиканта

Жителі села Верхні Петрівці на Буковині шоковані звісткою про трагічну загибель у дорожньо-транспортній пригоді 21-річного музиканта Сашка Чокана.

Як повідомляє molbuk.ua, смертельна аварія сталася у ніч на 10 вересня.

Тоді молоді музиканти поверталися додому з весілля, на якому грали. Проте все обірвалося в одну мить. На дорогу в селі Глибочок вибіг кінь. Водій не впорався із керуванням та в’їхав у тварину. Після цього автівку занесло у кювет. Водій машини протягом трьох днів перебував у комі з важкими травмами. А його пасажир, 21-річний житель села Верхні Петрівці помер на місці. 12 вересня Олександр Чокан мав святкувати свій день народження.

Читайте також: У неділю виповнилося б 21: що відомо про юнака, який загинув у ДТП з конем на Буковині

Журналісти molbuk.ua побували вдома у загиблого хлопця. На подвір’ї біля будинку сиділа зажурена жінка, на її голові – чорна хустина. Це – мати загиблого Сашка, Вероніка Чокан.

“Йому було лише 21! 21! Не так це все повинно було закінчитися! Він поїхав на роботу, але не повернувся… Я не можу передати вам свій біль. Мені подзвонили з лікарні і сказали, що він у важкому стані. Ми одразу поїхали до лікарні. Та коли побачили медсестру, я почула: “Ми вам співчуваємо… Такий молодий хлопець…”. Після того я мало що пам’ятаю”, – розповіла жінка.

У покійного Сашка Чокана залишилася наречена. Наступного року пара планувала зіграти гучне весілля.

У селі Олександра пам’ятають як доброго та відповідального хлопця.

“У нас в сільраді зараз ремонт. Саша часто приходив і допомагав нам. То газон викосить, то допоможе робітникам. А як він гарно грав на скрипці – то музика брала за душу! У селі досі ніхто не може повірити в це”, – сказав староста Верхніх Петрівців Іван Гриженко.

ДТП у Глибочку: що відомо

У ніч з 9 на 10 вересня у селі Глибочок 19-річний кермувальник автомобіля “Audi” зіткнувся з перешкодою та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП травмувалися двоє людей. Пасажир легковика помер у кареті швидкої медичної допомоги, а водій в реанімації.

Детальніше про трагічну аварію у Глибочку читайте у газеті “Молодий буковинець” від 16 вересня.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.