Новини

Новий обранець співачки з Буковини розповів, чи стала вона причиною його розлучення

Співачка Аліна Гросу та її бойфренд, актор Роман Полянський вперше розповіли про їхнє особисте життя.

У програмі “ЖВЛ” закохані розповіли, як між ними зародилися почуття. Аліна знайома зі старшим за неї на 12 років Полянським уже майже три роки. Зустрілися вони на зніманнях кліпу Аліни. А потім Роман знявся ще у трьох відео співачки.

Обоє зізналися, що спершу просто товаришували. На момент знайомства зі співачкою Полянський був в офіційному шлюбі і виховував із дружиною дочку, однак запевняє – стосунки з Аліною розпочалися вже після того, як було вирішено розлучитися.

“До цього все йшло. Не Аліна стала причиною, просто все якось закінчилося. Якось, певно, почуття минули. Я якось це тему не особливо чіпав, відбулося так, буває. Люди сходяться і розходяться”, – сказав Полянський.

З 10-річною донькою Марфою у Романа чудові стосунки, вони часто бачаться і проводять час разом. Більше того, дівчинка знайома з Гросу і добре до неї ставиться.

Цікаво також, що Роман був знайомий і з колишнім чоловіком Аліни і навіть отримував запрошення на весілля пари. Коли ж ексзакохані розлучалися, Рома був тією людиною, яка найбільше підтримувала артистку.

Своєю чергою, Полянський пригадав, що вони робили спектакль і він її запросив. Розуміння ж того, що вони вже більше, ніж друзі, прийшло поступово:

“Коли ми тільки-но познайомилися на зніманнях кліпу, я їй одразу сказав: “Таке відчуття, що я тебе все життя знав”. Ми були на одній хвилі, що було дуже дивно”, – поділився Роман.

За словами Полянського, з Росії, де він жив і працював, до України він переїхав заради Аліни:

“Аліна приїхала сюди, у неї була велика кількість знімань, була тут вона. І я думаю: “А чого це я тут?” Я зрозумів, що якось важкувато без неї. Хочеться бачити ці очі, губки, носик. І ось в той момент і зрозумів, що треба їхати завойовувати”, – сказав Роман.

Полянський зізнається – роботи в Україні йому вистачає, бо й раніше часто працював тут і знімався в українських серіалах, а нині подався ще й у режисери. Та й Аліна його надзвичайно підтримувала. Чоловік уже встиг познайомитися з батьками співачки.

Аліна так само уже знайома з родиною Романа. Та навіть коли про цю парочку говорили вже всі ЗМІ, вони й далі тримали інтригу і не зізнавалися у романтичних стосунках.

Аліна та Роман вже навіть почали жити разом. Зізнаються, побутові питання їх узагалі не хвилюють. Проте одружуватися вони не поспішають, бо вже мають гіркий досвід офіційних стосунків.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.