Новини

Поради, як вибрати подарунок на день народження*

Проведення часу з компанією друзів та рідними людьми завжди приносить неабияке задоволення та відчуття відпочинку всім. Важливо знати, що саме хоче іменник, його інтереси та хобі. Або шукати якісь універсальні, але оригінальні подарунки на день народження. Часто у таких пошуках може стати корисним пошук у інтернеті або ще можна запитати у знайомих. Головне – вкласти у подарунок хороший та теплий посил, який буде дарувати позитивні та радісні емоції.

Індивідуальний та атмосферний

У кожній компанії завжди є особливий сленг та різноманітні ситуації. Передати атмосферу та душевність моментів проведених разом можуть фотографії чи смішні фрази того дня чи вечора. А подарунок з їх зображенням буде тішити око не один рік. Це може бути чашка, футболка, худі чи поло, або навіть теплий плед. Саме такий подарунок буде яскравим прикладом цінності ваших відносин з іменинником.

Флористичні композиції

Квіти у подарунок – це безпрограшний варіант. Букети дуже люблять дівчата, але і для чоловіка можна підібрати вдалий варіант. Сьогодні флористичний ринок пропонує різноманітні композиції, не лише з квітами. Це можуть бути композиції з солоними ковбасками та алкоголем, цукерками та фруктами чи будь-чим іншим за побажанням клієнта.

Також, щоб не викидати велику суму грошей на квіти, можна розглянути варіант “вічного” букету. Таким може бути троянда у колбі виготовлена за спеціальною технологією. Виробники стверджують, що вона буде тішити око не менше чотирьох років. Такий подарунок точно сподобається справжнім принцесам, адже виглядає дуже казково та надзвичайно оригінально.

Домашній затишок та комфорт

Кожен має своє рідне затишне гніздечко, яке облаштоване на свій лад та куди хочеться повертатися після робочого дня. Не важливо чи це величезний, чи маленька квартира далеко за центром міста – це дещо більше, ніж просто житло.

Подарунок, який зможе підвищити рівень комфорту в помешканні іменинника дасть зрозуміти, що ви турбуєтеся про відпочинок та спокій людини. Таким подарунком може бути безкаркасне крісло (крісло-мішок), підвісне крісло, столик та стілець на балкон чи терасу або навіть гарний квітучий вазон.

Дорого та неочікувано

Часто мрії та бажання іменника відомі заздалегідь, але це можуть бути зовсім не бюджетні подарунки, що не підходять вам по бюджету. Сучасні діти часто просять квадрокоптери, квадроцикли, електросамокати чи, звичайно, айфони. Але всі прекрасно розуміють цінову категорію цих речей. Тому інколи краще дарувати не річ, а емоцію. Поїздка на конях, урок гри на фортепіано, політ на вертольоті або ще велике різноманіття справ та місць, які можна зробити чи відвідати. Такий прояв уваги буде ще довго згадуватися. А якщо додатково замовити ще фото- чи відеозйомку, то моменти точно ніколи не забудуться.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.