Новини

Хто такий Руслан Дударець, якого призначили начальником поліції Буковини

Першого вересня на Буковині призначили нового начальника Нацполіції. Ним став колишній заступник начальника Головного слідчого управління Руслан Дударець.

Про це пише molbuk.ua

З 2015 до 2017 року – заступник начальника Головного слідчого управління – начальник управління Національної поліції України. З 2017 до 2021 року – заступник начальника Головного слідчого управління – начальник управління організації роботи та методичного забезпечення Національної поліції України.

Що у декларації

Згідно електронної декларації, яка опублікована на сайті НАЗК Руслан Дударець проживає із дружиною Дар’єю та донькою Софією. У сім’ї є житловий будинок площею 127, 5 метрів квадратних у селі Селичівка Київської області, який нележить батькові Миколі Дударцю. У цьому ж населеному пункті володіє земельною ділянкою.

Також має службову квартиру у Києві, площею 41 квадратний метр.

Правоохоронець володіє автомобілем Ford Foсus 2008 року випуску, який вартує понад 168 тисяч гривень. Також користується автомобілем ВАЗ 2121 1980 року випуску, який належить його матері Любові Дударець.

Згідно декларації Руслан Дударець володіє акціями ПАТ “Хімтепломарш” у кількості 2 тисячі. Номінальна вартість – 20 копійок.

За рік роботи заступником начальника Головного слідчого управління Руслан Дударець отримує 390 248 гривень. Його дружина Дар’чя працює у ТДВ “Укрліфтсервіс” та отримує в рік 76 тисяч гривень.

У готівці сім’я зберігає 400 тисяч гривень. Рахунків у банку немає.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.