Новини

Може обвалитися в будь-який момент: в якому стані басейн біля школи у Чернівцях – фото

У Чернівцях вже 10 років стоїть в аварійному стані басейн біля школи №27. Після того, як недобросовісний підрядник розібрав частину будівлі, але роботи з реконструкції так і не виконав, там руїна.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Басейн знаходиться відразу біля школи №27. В огорожі є широкий прохід, яким школярі можуть перейти з території закладу відразу до розваленої будівлі. А довкола колишнього басейну і всередині лежать купи скла, будівельного сміття, ростуть хащі. Всередині все настільки розвалене, що є небезпека, що стеля може обвалитися в будь-який момент.

Батьки школярів хвилюються, що їхні діти змушені навчатися поблизу аварійної будівлі, на територію якої вони можуть легко потрапити під час перерви або після уроків.

Нагадаємо, реконструкцію басейну ЗОШ № 27 у Чернівцях повинні були завершити до кінця минулого року. Проте наразі замість басейну – суцільна руїна: недобросовісний підрядник, який виграв тендер на реконструкцію, роботу не виконав.

Пізніше міський голова Роман Клічук розповів, що вартість реконструкції басейну становить понад 50 млн. грн. Оскільки для міста це не підйомна сума, міська рада звернулася до Кабінету Міністрів України з проханням виділити кошти на реконструкцію споруди, проте отримали відмову. Клічук пообіцяв, що шукатимуть шляхи фінансування.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.