Новини

Поїхав по гриби і зник: на Буковині вже четверту добу розшукують 60-річного чоловіка – фото

Рятувальники продовжують пошуки зниклого 60-річного грибника, який зник у лісі ще 25 серпня. Станом на 08.00 годину 29 серпня чоловіка ще не знайшли.

Про це на своїй фб-сторінці повідомляє начальник головного управління ДСНС у Чернівецькій області Сергій Михайлюк, пише molbuk.ua

До пошуків залучили додатково працівників апарату та підрозділів забезпечення Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області. Загальна кількість рятувальників, що входили до складу пошукової групи від головного управління ДСНС, становить 67 чоловік особового складу.

Минулої доби пошукова група обстежила лісовий масив Чемернарського лісництва у межах Фальківського перевалу загальною площею близько 350 га. Рятувальники проходили територію в глибину лісу, тримаючи дистанцію 5-10 метрів один від одного.

Вони обстежили різні ділянки лісового масиву, всі свої координати та всю інформацію про проведення пошукових робіт передавали до штабу, розгорнутого на місці події.

Загалом до проведення пошукових робіт в період з 25 по 28 серпня від головного управління ДСНС України у Чернівецькій області залучались 148 рятувальників, 16 одиниць техніки, 1 службовий собака. Окрім цього, до складу пошукових груп також входять поліцейські, прикордонники, лісники.

Нагадаємо, раніше до поліції звернулася чернівчанка та повідомила про те, що 25 серпня її 60-річний батько поїхав по гриби на Вижниччину та досі не повернувся. Пошуки тривають уже 4-ий день, проте поки що безрезультатно.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.