Новини

Лікування за допомогою ортопедичних устілок*

Неправильна постава, перевантаження тіла і носіння неправильно підібраного взуття сприяють утворенню деформації обох стоп і інших патологій в гомілковостопних суглобах, стегнах, колінах і хребті. Пацієнти скаржаться на хворобливість, яка часто турбує і заважає нормальному функціонуванню, а також виконанню професійних обов’язків. Утворюються захворювання, такі як: підошовний фасциит, п’яткова шпора і тендиніт ахіллового сухожилля та інші. На щастя, є рішення цих проблем!

Ортопедичні устілки дозволяють швидко впоратися недугами. Показаннями до їх застосування є дефекти постави, захворювання суглобів і не менш важлива профілактика широкого спектру захворювань. Купити ортопедичні устілки – значить своєчасно потурбуватися про своє здоров’я. Щоб хвороба не прогресувала, важливо своєчасно реагувати на симптоми дискомфорту і швидко їх усувати, адже, чим далі розвивається хвороба – тим складніше її усунути.

Ортопедичні устілки і хребет

До найбільш частих причин порушення постави відноситься неправильна робота ніг, яка виникає в основному при ходьбі і бігу. Люди, які ігнорують цю проблему і не звертаються до лікаря-фахівця для огляду, через деякий час можуть зіткнутися з набагато більш сильним болем і розвитком захворювань. Процес лікування з часом буде значно збільшений. На щастя, завдяки ортопедичним устілкам у нас є можливість скорегувати розподіл тиску стопи, в результаті чого постава всього нашого тіла значно покращиться. Це особливо важливо для пацієнтів, які борються з поздовжньоюплоскостопістю, вальгусною стопою, плоско-вальгусною стопою, супінацією і пронацією. Тільки шляхом коригування розподілу тиску можна домогтися належного функціонування стоп при ходьбі і бігу.

Переваги ортопедичних устілок

Устілки ортопедичні, купити які ви можете в будь-якому з магазинів Ортомедіка, надають наступну дію на наше здоров’я:

Рівномірно розподіляють навантаження на стопи.

Стабілізують ноги в правильному анатомічному положенні.

Покращують кровообіг.

Знімають втому.

Надають профілактичний вплив проти ряду захворювань опорно-рухової системи.

Усувають дискомфорт при русі.

Підвищують фізичну витривалість.

І це далеко не весь список привілеїв, яких можна досягти за допомогою ортопедичних вкладишів. Ортопедичні устілки можна носити не тільки для виправлення дефектів постави і запобігання деформацій стопи, але і для лікування певних захворювань. Їх носіння запобігає повторенню недуг і підвищує комфорт пересування.

Ортопедичні устілки мають додаткові переваги. Перш за все, вони полегшують амортизацію стопи і пом’якшують приземлення, а також стабілізують ноги під час бігу, навіть при швидкому старті і гальмуванні. Завдяки своїй гнучкій структурі вони дуже добре поглинають удари, захищають щиколотки і коліна від травм, що позитивно впливає на стабілізацію всього хребта. Вони легкі і зручні, запобігають стомленню нижніх кінцівок. Крім того, їх дуже легко чистити – просто вимийте їх теплою водою і дайте висохнути. Якщо у вас є проблеми зі стопами, не зволікайте і почніть вирішувати їх вже зараз!

Де купити ортопедичні устілки?

Мережа магазинів Ортомедіка запрошує вас відвідати наші салони і вибрати для себе відповідну модель устілок. Наш персонал допоможе вам зробити правильний вибір і надасть докладні відповіді на всі ваші запитання. У нас є широкий асортимент якісних ортопедичних товарів, в тому числі і устілки купити які ви можете за доступної вартості. Чекаємо вас в наших салонах!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.