Новини

У Чернівцях судили чоловіка, який займався сексом із неповнолітньою: дівчина завагітніла

У Першотравневому районному суді Чернівців ухвалили вирок у кримінальній справі щодо інтиму з неповнолітньою, у результаті якого дівчина завагітніла.

Відповідний документ оприлюднили у Єдиному державному реєстрі судових рішень 13 серпня, пише molbuk.ua

У матеріалах справи йдеться про те, що дорослий чоловік у період з грудня 2019 по квітень 2020 року, перебуваючи разом із неповнолітньою у спальній кімнаті будинку, вступив із нею у статеві зносини. Інтим відбувся без застосування фізичного та психологічного насилля.

У результаті дівчина завагітніла. На той момент їй ще не виповнилося навіть 16 років. У грудні минулого року дівчина народила здорового хлопчика.

“Згідно висновку експерта неповнолітня як на момент зачаття, так і на момент пологів досягла статевої зрілості і за своїм фізіологічним розвитком була здатна до фізіологічної вагітності та пологів без будь-яких наслідків для власного здоров`я та здоров`я новонародженої дитини”, – йдеться у документі.

Першотравневий районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 155 КК України (вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку).

Проте у результаті укладеної між сторонами угоди про примирення на підставі ст. 75 КК України його звільнили від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом 1 року іспитового строку не вчинить нового злочину.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.