Новини

Огляд популярних мереж суші ресторанів Івано-Франківська*

Суші та роли стали одними з найпопулярніших страв у закладах України. Зараз є безліч ресторанів, які спеціалізуються саме на їхньому приготуванні, тому вибір досить великий. Але щоб залишитись задоволеним смаком страв та якістю обслуговування, варто дізнатись більше про популярні в Івано-Франківську заклади.

Суші Мастер

Суші Мастер – це мережа закладів, в якій можна спробувати різні страви, приготовані виключно за традиційними японськими рецептами. Навіть десерти, представлені в меню https://ivano-frankivsk.sushi-master.ua/ua/, мають оригінальний смак. Але все ж найпопулярнішими залишаться суші та роли, які й цікавлять більшість клієнтів.

Висока якість страв стала можливою завдяки поєднанню перевірених рецептів та використанню якісних інгредієнтів. Сушисти майстерно виконують свою роботу, тому їжа тут має неперевершений вигляд та смак. Деякі позиції в меню адаптовані, але це зроблено виключно для того, щоб дещо незвичайні страви стали більш зрозумілими для українців.

Кур’єри привозять всі страви ще теплими, якщо це передбачено рецептом. Також за бажанням можна забрати замовлення самостійно, попередньо повідомивши про це оператора. В цьому закладі постійно діють знижки та акційні пропозиції, які дають можливість чудово зекономити. Також придбати суші та роли за зниженими цінами можуть іменинники.

Квадрат суші&піца

В цьому закладі гостей чекає приємне поєднання смаку, якості та цін. В меню представлені суші, роли воки та деякі інші страви азіатської кухні. Охочі можуть навіть замовити справжню італійську піцу, обравши начинку на свій смак. Завдяки цьому клієнти закладу можуть легко задовольнити різні вподобання та обрати страви навіть для великої компанії. І все це кур’єр швидко привезе з одного ресторану.

Варто окремо відзначити високу швидкість доставки, незалежно від розміру замовлення. Кур’єри завжди намагаються спланувати маршрут так, щоб доїхати до покупця якомога швидше. Зрідка можливі затримки, але в середньому замовлення доставляють протягом години.

Також потрібно звернути увагу на наявність знижок. Періодично в закладі влаштовують акційні дні, коли можна зробити замовлення з чудовими знижками. Варто стежити за інформацією на сайті, щоб не пропустити таку можливість.

KILOGRAMM

Цей заклад є одним з тих, що готовий запропонувати клієнтам великий вибір страв японської кухні. Основна спеціалізація саме роли та суші, тому сушисти мають великий досвід в приготування цих страв, що дозволяє завжди гарантувати якість та неперевершений смак.

До інших переваг цього закладу необхідно віднести великий вибір ролів, суші та великих сетів. Ціни в закладі помірні та практично не відрізняються від вартості в інших ресторанах міста. Періодично можна скористатись знижками та акціями щоб заощадити. Також це вдалий шанс для ознайомлення з меню, адже вибір суші тут досить великий, тому варто спробувати все.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.