Новини

Інспектори влаштували рейд місцями стихійної торгівлі в Чернівцях: хто потрапив під «роздачу»

У Чернівцях триває боротьба зі стихійною торгівлею на вулицях міста. Зокрема, патрулювати вулиці інспектори благоустрою відтепер будуть і у вихідні.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

“Ми маємо проблему із стихійною торгівлею. Хочемо зробити місто доступним для людей із інвалідністю, але всі ці конструкції, торгівля, все стоїть на тротуарах. Тому розпорядженням міського голови створено мобільну групу, до складу якої входять працівники поліції та інспектори благоустрою. Ця група буде працювати з 8.00 до 20.00 кожного дня, включаючи вихідні та святкові дні”, – сказав начальник управління контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради Віталій Колодрібський.

Втім, стихійних продавців така боротьба не влаштовує. Вони кажуть, що на ринках їм продавати не зручно.

“У мене шестеро школярів. Всіх потрібно зараз одіти, купити все в школу. Я живу тільки тим, що заробляю з продажу зелені. У мене є місце на ринку, але поруч із засобами для побуту… я асматик. Щодня тут продаю, отримую по два протоколи на день за це. Мені погрожуть забрати товар, столи на яких я складаю зелень. У мене ж тут чистенько, а погляньте на дитячий майданчик поруч – там безхатьки алкоголь розпивають”, – каже продавчиня Віра.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.