Новини

Буковинець на незареєстрованому причепі віз дерево і намагався дати хабар поліцейському

26 березня цього року поліцейські під час патрулювання дороги села Чепоноси Дністровського району затримали трактор із причепом без реєстраційного номера та не зареєстрований у встановленому законом порядку.

Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень, пише molbuk.ua

Водій із пасажиром на причепі перевозили вісім колод дерева породи дуб об`ємом біля 1,5 м.куб., без відповідних документів, які підтверджують законність їх походження.

Спочатку поліцейські склали на водія постанову про накладення штрафу у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, передбаченого ч. 6 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

А відносно перевезення деревини поліцейські викликали слідчо-оперативну групу відділення поліції, щоби здійснити перевірку та зафіксувати факт її перевезення.

Водій вирішив не гаяти часу і поки доїжджала підмога, підсів на переднє сидіння поліцейської машини і довго намагався вмовити поліцейського взяти хабар. Останній відмовився. Тоді чоловік кинув біля нього 400 гривень, але це тільки погіршило його ситуацію.

Пізніше під час судового засідання чоловік розповів, що разом із батьком зрубали дерева у лісі і повністю визнав свою вину.

У результаті горе-водія рішенням Хотинського районного суду оштрафували і за кермування причепом без державного номерного знаку, і за незаконну зрубку дерев, і за намагання дати хабар поліцейським.

Загальна сума штрафу становить 1100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 18 700 гривень.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.