Новини

«Я не іграшка!»: у Чернівцях зоозахисники протестуватимуть проти виставок тварин

Сьогодні, 21 липня, захисники тварин із різних зоозахисних організацій влаштують мітинг під назвою “Я не іграшка!”, під час якого протестуватимуть проти виставки “Братик кролик”, яка відкрилася у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка ще на початку травня.

Про це зоозахисники повідомляють у соцмережах, пише molbuk.ua

“21.07 о 18:00 прийди до парку ім.Т.Шевченка (навпроти кафе “Літо”) і скажи НІ контактним зоопаркам та виставкам тварин! Вони не раби! Вони наші друзі!” – йдеться в оголошенні.

Як розповіла molbuk.ua зоозахисниця Анна Пелепчук, тваринок на виставці утримують у жахливих умовах. У 30-градусну спеку в них немає води. А ще їх постійно мучать діти, які приходять на виставку.

“Ніхто не стежить за тим, щоби до тваринок дбайливо ставилися, – зазначає Анна Пелепчук. – Їх ввесь час беруть на руки, стискають, перелякані кролики вириваються з рук і падають просто на підлогу, вдаряючись головою”.

Зоозахисниця переконана, що у цивілізованому суспільстві не має бути виставок тварин та контактних зоопарків. Вона запрошує всіх небайдужих долучитися до мітингу і захистити “братиків кроликів”.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.