Новини

На Буковині вдруге за добу сталася ДТП з мотоциклістом: є постраждалі

За добу буковинські поліцейські задокументували другу ДТП, у якій травмувався мотоцикліст.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Вчора ввечері, 15 липня, у Сокирянах 33-річний водій мікроавтобуса зіткнувся із мотоциклом. Внаслідок аварії травмувалися водій мотоцикла та його 17-річна пасажирка. Медики госпіталізували потерпілих: дівчину оглянули та відпустили додому, а кермувальник залишився на стаціонарному лікуванні. Наразі здоров’ю та життю чоловіка нічого не загрожує.

З’ясувавши обставин аварії, слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м.Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції встановила, що житель села Михалкове, перебуваючи за кермом автомобіля “Mercedes Sprinter, у центрі Сокирян не впорався з керуванням та зіткнувся із мотоциклом “Loncin”.

Внаслідок зіткнення травмувалися 19-річний водій мотоцикла (житель села Шишківці) та 17-річна його пасажирка. Медики госпіталізували їх до лікарні швидкої медичної допомоги. У потерпілого – відкритий перелом гомілки лівої ноги. У дівчини діагноз не підтвердився, тому лікарі відпустили її додому.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.