Новини

На Буковині за вихідні у ДТП травмувалося п’ятеро людей

Упродовж вихідних на Буковині поліцейські задокументували три автопригоди з потерпілими.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

20 лютого, на вулиці Героїв Майдану у Чернівцях зіткнулися автомобілі “Daewoo” та “BMW”. 

Співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що 23-річний водій легковика “Daewoo Lanos”, повертаючи ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю “BMW”, який рухався в зустрічному напрямку.

 Внаслідок автопригоди травмувався водій автомобіля “Daewoo”. 19-річного водія “BMW” та його 21-річного пасажира лікарі оглянули та відпустили додому.

Також поліцейські Чернівецького районного управління поліції задокументували автопригоду на вулиці Галицький Шлях обласного центру.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 24-річний водій мікроавтобуса “Mercedes-Benz”, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу.

Швидка допомога доставила до лікарні водія “Mercedes-Benz” з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій органів черевної порожнини та алкогольна інтоксикація, а також його 24-річного пасажира з закритим перелом правої стегнової кістки та алкогольною інтоксикацією.

Ще одна автопригода сталася в селі Нова Жадова Чернівецького району. Поліцейські відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що 36-річний водій легковика “ВАЗ-2109” не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем “Opel”, яким керував 52-річний житель села Лукавці Вижницького району. В результаті ДТП постраждав водій “Opel” та його 47-річна пасажирка.

За фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.